Elektronik Sigara Aromaları

Bu durum özellikle ülkemizde çok yaygın. Birçok e-sigara ve e-likit satış sitesi daha ucuz olduğu için düşük VG ve PG’li e-sıvılar üretiyor. Bu e-sıvılar, düşük kaliteli içerikleri nedeniyle insanların boğazını tahriş edebilmektedir. Boğaz ağrısına iqos elektronik sigara neden olabilecek diğer bir durum da cihazın bobin direncinin çok düşük seçilmesidir. Bobin direnç değeri ne kadar düşük olursa, vaporizatörünüz o kadar fazla güç tüketerek verdiğiniz nefesi ısıtır. Sıcak buhar boğaz ağrısına neden olabilir. Bu nedenle e-sigara bobininin direncini daha ılımlı bir seviyede tutmak ve daha soğuk aralıklarla kullanmak bu durumu tamamen ortadan kaldırır.

Bazen insanlar e-sigaralarını yanlışlıkla arka arkaya 5 veya 6 kez içinize çekerler. Bununla birlikte, boğaz ağrısının ana nedenlerinden biridir. Bu yüzden her çekiş arasında en az 1 dakika olduğundan emin olun. Sonuç olarak, boğaz ağrısı veya heets iqos alerjik reaksiyon geçirme şansınız büyük ölçüde azalır.

Sağlık için ve boğaz ağrılarını önlemek için düzenli olarak e-sigara kullanıyorsanız, vücudunuzun susuz kalmamasına dikkat edin. Vücut sıvılarının düzenli olarak verilmesi bu tür tahrişlerin önüne geçecektir. E-sigara kullanıcıları, özellikle bu tür sorunlar yaşadıklarında cihazlarının watt ayarını düşürerek boğaz ağrılarının önüne geçebilirler. Yüksek etkili ilaçların kullanımı boğaz tahrişini etkileyen en büyük etkenlerden biridir. Birçok elektronik sigaranın farklı içim modları vardır. Bu modlardan bazıları, daha fazla tıklama isteyenler için tasarlanmıştır. Bu Heets IQos nedenle elektronik sigara kullanmaya yeni başlıyorsanız, mümkün olduğunca sigara içme modunu yüksek sesle kullanmamaya dikkat edin.

Çay kahve içerken duymaya alışık olduğumuz transfüzyon e-sıvılar için de geçerli bir yöntem sayılabilir. Aşağı yukarı aynı anlama gelen sıvı demleme, çay ve kahve gibi malzemelerin tatlılık kazanması için geçen süreyi ifade eder. Bu nedenle, evinizde yaptığınız likitin beklentilerinizi karşıladığını söyleyebiliriz ve birçok faktörün yanı sıra şanzıman sıvısına bağlı olarak mükemmel bir vaping deneyimi yaşayabilirsiniz. Fermente edilmediğinde, sıvı ham kimyasal bir tada sahip olabilir. İçmeye hazır aldığınız likitler ilk şişeden yapıldığı için biraz daha uzun sürecektir. Öte yandan yine de lezzetin aradığınız şey olmadığını düşünüyorsanız hazır içecekler hazırlayabilirsiniz.

Fermantasyon yöntemi, bir şeyin olgunlaşmasını bekleme süresidir. Bu nedenle e-likitinizin tüketime uygun hale gelmesi ve e-sigara keyfinizi tamamlaması için belli bir süre demlenmesi gerekmektedir. Fermantasyon işlemi, şişe içerisine doldurulan sıvı karışımın birkaç dakika çalkalanması ile başlar. Ardından, sıvının doğru koşullar altında oksitlenmesini beklemeniz gerekir.

Sıvı fermantasyon için birçok yöntem söylenebilir. Ancak en yaygın ve en kolay yöntem, likit şişelerini karanlık bir ortamda ve sadece oda sıcaklığında birkaç hafta saklamaktır. Ayrıca fermantasyon sürecinde şişeyi birkaç kez sallamanın oksidasyon oranını artıracağını söylemek yanlış olmaz. Sıvıları hazırlamanın bir başka yolu da 1-2 saat ellerinizi yakmamak için sıvı şişesini ılık suda bekletmektir. Ardından şişe kapağını açmanız ve biriken gazı boşaltmanız gerekir. Son olarak tek yapmanız gereken şişeyi kapatıp tekrar sallamak. Bu sayede sıvılar diğer yöntemlere göre çok daha hızlı hazırlanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
elektronik sigara istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı