Detaylı Doğum Haritası Yorumlu Açıklamalı Servis

Doğum haritalarının yoruma dayalı kısımları olmakla beraber, esasen astrolojinin belli kuralları içerisinde aşağı yukarı aynı anlamları ifade eder. Bu sebeple bire bir olmamakla birlikte farklı astroloji uzmanlarının yorumları bir birine çok yakındır.

Astrolojik gök cisimlerinin pozisyonları zamana göre değişse de, kişiye özel doğum haritaları belli bir coğrafi konum ve ana göre uzayın bir fotoğrafı olduğu için sabittir ve değişmez.

Astrolog olmamanız halinde de şahsınıza ait son derece detaylı natal haritanızı çıkarabilirsiniz. Bunu yapabilmek için doğum gününüze ait verileri ve koordinat bilgilerinizi seçmeniz yeterlidir. Haritamı göster butonunu tıkladığınız anda saniyeler içerisinde haritanızı görüntüleyebilirsiniz.

Doğum haritası çıkarılması için gereken girdilerin doğruluğu son derece önem arz eder ki, kimi hallerde bir iki dakikalık yanlışlığın bile tüm gezegen ve burç konumlarını etkileyeceğini unutmamak gerekir. Doğum haritalarının en iyi biçimde oluşturulması ve açıklamalarının yapılabilmesi için, doğum tarih ve saatinin net olarak bilinmesi şartı vardır. İnternet sitemizde ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz doğum haritası hesaplama servisi de, doğum tarihi ve saati şeklinde giriş sağlayacağınız bu verilere göre kişiye özel natal (doğuma) harita sonucunu anlamlarıyla beraber vermektedir.

Kısaca ifade etmek gerekirse ücretsiz bir doğum haritası astroloji alanındaki uzmanların sahip oldukları becerilerin teknoloji ile birleşmiş ve özel yazılımlara aktarılmış şeklidir.

Doğum haritası bir insanın doğduğu zamanda bulunduğu yere ait astrolojik etkilerinin olduğu düşünülen gezegenlerin bulunduğu noktaları ve aralarındaki geometrik ilişkiyi gösteren bir haritadır.

Natal (doğum) harita çıkarmak birçok teknik bilgi gerektiren, son derece zor ve karmaşık bir işlemdir. Bundan dolayı bir kişinin kişisel doğum anına ait yıldız haritasını çıkarması, gerekli astrolojik bilgilere sahip olmadan imkan dahilinde değildir. Sevindirici olan şu ki, teknolojik destek sayesinde tüm bu karmaşık hesaplamaları sizin için yapabilen bilgisayar destekli yazılımlar mevcuttur. Biz de uygulamamızı kişisel doğum haritanızı en kolay şekilde çıkarabilmeniz için tasarladık.

Ephemerisler (gök günlüğü) özel bir tarihe göre Güneş, Ay, Venüs vb. gezegenlerin bulunduğu yerleri görmek için kullanılan teknik tablolardan oluşur. Bu bilgileri inceleyerek, konumları görebilirsiniz görebilirsiniz fakat, gerek haritayı eksiksiz olarak çıkarmak ve gerekse astrolojik işaretleri okuma ve yorumlama kısmında çaresiz kalabilirsiniz. Haritadaki verilerin okunması sadece astrolojik donanımlara sahip kişilerce yapılabilecek epeyce zor bir iştir. Bu alanda bir astrologtan profesyonel destek alabilir ya da sitemizin doğum haritası çıkarma aracından faydalanabilirsiniz.

Seneler önce astroloji meraklılarının gök günlüğü (ephemeris) kullanarak uzun uğraşılardan sonra çıkardıkları doğum (natal) haritalarını, şimdilerde teknolojinin de yardımıyla astroloji bilgisi olmayanlarca bile hesaplamak ve oldukça detaylı yorumlarını hızlıca görmek mümkün hale geldi.

İnternette yayın yapan pek çok doğum haritası hizmeti bulunduğunu görüyoruz. Bu hizmetlere göz attığımızda, bazılarının yalnızca gezegenlerin konumlarına yer verdiğini, ama bu değerlerin nasıl yorumlanması gerektiğini herkese göre anlaşılır şekilde açıklamakta yeterli olmadığını görüyoruz. Halbuki yeterince astroloji bilmeyenler yorumlamalı doğum haritası analizlerine gereksinim duyarlar. Bunu bildiğimiz için biz de astroasist.com olarak kolay anlaşılır yorumları sunan bir harita uygulaması olarak hizmet veriyoruz.

En Doğru Yorumlu Yükselen Burç Hesaplama Servisi

Yükselen burcun tespiti için gök günlüğü tablolarından faydalanılır. Bu veriler astrolog olmayanlar için deşifre edilemeyen teknik tabir ve bilgiler içerir. Ephemeristen tam olarak faydalanmak için astroloji ilminde üst seviyede bilgi ve deneyim sahibi olunması gerekmektedir. Yükselen burç ASC (Ascendant) hesaplamada en güvenli ve garantili yöntemlerin başında bir astrologtan profesyonel yardım almak ve çeşitli astroloji yazılımları kullanmak gelir. Bizim astroloji uygulamamızı da bu niyetle güvenerek kullanabilir, yükselen burcunuzu ASC (Ascendant) net bir kesinlikle tespit edebilirsiniz.

Yükseleninizin neyi işaret ettiği ve hangi özellikleri verdiği, hesaplama sonrasında çıkan sonuçla beraber verilmektedir. Bu ilk evin önemi esas burçtan bile fazladır diyenler çoğunluktadır. Çünkü 1. Ev (yükselen burç) bulunduktan sonra tüm astrolojik yerleşimlerin detayları da çıkarılabilecektir. Astrolojide bir kural olarak tahminler mutlak surette 1. Evde konumlanan burca göre yapılır. Bu da ilk evin yüksek önemini ispatlayan yeterli bir göstergedir. Şehir ve doğum saati bilgilerinizi girerek muhakkak yükselen burcunuzu öğrenin. Bu bilgi, kendi özelliklerinizi daha iyi anlamanızı, nasıl bir imajınız olduğunu çabucak bilmenizi mümkün kılar.

ASC Ascendant dünyaya geldiğiniz anda bulunduğunuz şehre göre, doğuda yükselmekte olan burca izafe edilen addır. 12 ev sistemine göre düzenlenmiş olan natal haritanızdaki birinci evinizdir. İnsanlar çoğunlukla kendilerini dış burçlarına göre tarif ediyor olsalar da, dışarıdan bakılınca başkalarının gözünde daha farklı biçimde görünürler. Çünkü dışarıya verdiğimiz izlenim daha çok yükselen burcumuz ile ilgilidir.

Genelde internette yükselen burç tespit işlemleri ile ilgili araştırma yaparken bir birine benzeyen basit tablolarla karşılaşmışsınızdır. Yükselen burcun tespit edilmesi konusunda net sonuç veren gösterildiği gibi basit bir yükselen burç hesaplama çizelgesi bulunmamaktadır oysa ki. Karşınıza çıkan herhangi bir çizelgede, coğrafi konuma yer verilmiyor ve sadece Güneş burcunuzun ne olduğu ve 2 saatlik arayla yükselen burçlar sıralanmışsa değer vermeyin. Çünkü en doğru yükselen burç hesaplama işlemlerinde coğrafi konum bilgisi, yerel saat farkı ve otomatik olarak yaz/kış saati uygulaması hesaba katılmak zorundadır.

Herkesin bildiği gibi, Güneş ışıklarından daha çok yararlanmak adına saatler belirli dönemlerde ileri ya da geri alınır. Son birkaç senedir bizim coğrafyamızda bu ileri saat uygulaması sonlandırılsa bile, yükseleni tespit edilecek kişinin doğduğu sene bu tür bir uygulamanın yapılıp yapılmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplar bu bilgiye göre şekillendirilmelidir.

Sitemizin hesaplama sistemiyle, hiç bir astroloji bilgisine sahip olmaksızın 1. Ev konumunuzu tespit edebilirsiniz. Takip edeceğiniz yol ise çok kolay. Tabi ki doğduğunuz andaki saati kesin bir doğrulukla bilmeniz kaydı ile. Web sitemizdeki yükselen burç hesaplama formuna, doğduğunuz saati ve doğduğunuz bölgeyi yazın, devamında çıkan göster butonunu tıklamanız yeterli olacaktır.

Detaylı Güneş Burcu Yorumlu Açıklamalı Servis

Burcunuzdaki Güneş temel kişiliğinizi ve hayatın olağan akışı boyunca değişmeyen esas özelliklerinizi tanımlar. Bu özellikler sizin bir anlamda dışarıya sızan içsel yapınızdır. Aslında bir güç kaynağı olan Güneş, Güneş Sistemi’nin merkezinde yer alır ve aynen bu şekilde Güneş’in bulunduğu burcunuz da eşsiz şahsınıza ait odak noktanızı şekillendirir. Kişisel özelliklerinizi daha iyi bilmek için websitemizdeki Güneş burcu yazılımından faydalanabilirsiniz. Güneş, zodyaktaki en önemli yönetici olduğu gibi, doğum haritanızda da en önemli güç olarak kabul görür. Güneş’in pozisyonu, öz benliğinizle ve tüm hayatınız boyunca ne yönde geliştiğinizle ilişki içerisindedir. Enerjinizi dış dünya ile ne şekilde paylaşıma sunduğunuzu ortaya çıkarmakla birlikte değerlerinizin, hedeflerinizin ve içsel benlik duygunuzun ana yapısını oluşturur. Gençliğin ardından, Güneş burcunun tesiri yükselir çünkü, gerçekte kim olduğunuzla alakalı kendinizi daha iyi anlama olgunluğuna erişirsiniz.

Ay Burcu Tamamı Ücretsiz Harita Servisi

Ay’ın bir manada koruyucu bir şekilde Güneş etrafında dolaşması ve Güneş’in ışığını yansıtması gibi, natal haritamızdaki Ay da kendimizi ne şekilde koruduğumuzu, kendimizi nasıl rahat ve güvende tuttuğumuzu bildirir.

Duygusal alanlardaki birçok konuda tesir sahibi olan Ay’ın haritadaki pozisyonu astrolojiyle ilgilenenlerin önemli gördükleri temel konulardandır. Doğum haritasında, Ay’ın burçlara göre pozisyonu, bilhassa dışarıya duygusal manada nasıl reaksiyonlar verdiğimizi bildirir.

Astrolojik hesaplamaların genelinde olduğu gibi, Ay burcunu hesaplamak için de doğum anına ait verilerin net olarak bilinmesi şarttır. Bu bölümün doğru olması çok önemlidir, çünkü yalnızca birkaç dakikalık eksiklik tamamen farklı bir burca işaret edebilir, bu sebeple emin olmak adına mutlaka titiz davranılması gerekir. Bu bilgilere sahip olduğunuzda, sitemizdeki gibi gelişmiş bir hesaplama programı sağlıklı sonuca ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

Kendinizin yahut da doğum saatini bildiğiniz birinin içsel dünyasını daha iyi anlayabilmek için, web sitemizdeki Ay burcu bulma yazılımını kullanabilirsiniz. Eğer Ay burcunuzun ne olduğunu bilmek istiyorsanız doğum saatinizi bildirmeniz yeterli. Bunun ardından göster butonuna tıklayın. Bu kadar basit. Şayet başka birisine ait Ay burcu hesabına erişmeyi isterseniz ilgili kişinin doğum bilgilerini, Ay’ın mevcut konumunu bilmek istiyorsanız bugüne ait zaman bilgilerini hesaplama formuna yazmanız gerekiyor. Bu işlemden sonra belirtilen tarih içerisinde Ay’ın bulunduğu astrolojik pozisyonu ve o astrolojik pozisyonda hangi anlamlarda yorumlandığını okuyabilirsiniz.

Astroloji haritalarındaki Ay burcu bilinç altındaki konuları yönetiği için duygusal tepkilerimizle ilgi birçok mesele Ay’ın bulunduğu burçla net bir şekilde alakalıdır ki, zevkle yaptığımız konular hatta alışkanlıklarımız bile burçlardaki Ay’ımızın etkisindeki konular arasındadır. Doğrudan hislerimizi etkilemesi nedeniyle hayatımızdaki her konuyu maximum seviyede etkileyebilir ancak, en önemlisi insanlarla sürdürdüğümüz ilişkiler üzerindeki etkisidir. Ay’ın bulunduğu burç bir yandan da nasıl sevilmek istediğimizi, beslenme türümüzü ve duygusal yönden rahatlama şeklimizi de etkiler.

Merkür Burcunuza Göre Nasıl Birisiniz? Ücretsiz Öğrenin

Merkür konumunuzdan nasıl etkilendiğinizi anlamak için Merkür burcu bulma programımızı kullanıp hesaplama işleminizi yapmalısınız. Merkür yerleşimimiz düşünce yapımızı, yazı yazmakla alakalı yeteneklerimizi ve başkalarıyla iletişim yöntemimizi anlatır. Bir burçtaki Merkür’ümüz iletişim tarzımız üzerinde tesirli olduğundan, ve düşünce sürecimizi ifade ettiğinden dolayı, hayatımızın her yönünü etkisi altına alır. Natal haritada bulunduğu yere göre değişik özellikler gösteren Merkür burcumuz, potansiyel zekamızı ve bu zekayı nasıl ortaya koyduğumuzu gösterir. Doğum haritasında Merkür, olayları tanımlama, bilgi işleme ve insanlarla iletişim kurma biçiminizi temsil eder. İlk kez karşılaştığımız birisinin, aslına bakarsanız Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcu ile diyaloğa gireriz.

Venüs Burcu Nasıl Bulunur? Ne Anlama Gelir?

Venüs dolaşımdayken, bir günde kaba olarak 1° ilerler. Bu hızla bir burçta neredeyse bir ay geçirdiği manasına gelir. Bununla birlikte 18 ayda bir kez retroya girer ki, Venüs’ünüzü tam olarak belirlemenin en kestirme yolu doğum haritanıza bakmak ve doğduğunuz anda hangi burçta olduğunu anlamak için bir Venüs burcu hesaplama programı kullanmaktır. Astrolojik hesaplamalarda Venüs değerlerle ilgili olduğundan varlıklarımızla olan ilişkilerimizin yöneticisidir. Ancak daha önemlisi, natal haritadaki Venüs sevme ve romantizm tarzımızı, şefkat gösterme biçimimizi, aşkla aramızdaki mesafeyi bildirir. Bir insanla aranızdaki uyumluluğu hesaplamak için Güneş burcundan hareket etmek en kolay yoldur fakat, Venüs burcunuzu bilmek direkt olarak aşkın kalbine inmenin en iyi yöntemidir.

Mars Burcu Hesaplama Ücretsiz Mars Burcu Çıkarma

Diğerlerine oranla Mars yüksek hızda hareket eden gezegenlerden biridir ve hangi dönemlerde gerileme hareketi yaptığına bağlı olarak 2-7 ay süreyle burçlarda konaklar. Bilindiği gibi Mars’ın burçlar kuşağını tam olarak dolaşması yaklaşık 2 sene sürer. Bu süreyi tam manada saptayabilir, içinde bulunduğunuz süreçte neler yaşadığınıza ve nasıl hissettiğinize göre hatırlatıcı işaretlemeler yaparsanız, önümüzdeki dönemde ne şekilde hareket edeceğiniz ve enerjinizi hangi yolla koruyacağınız hakkında ipuçları almış olursunuz. Mars burcunuzun ne anlama geldiğini öğrenmek, hareket biçiminiz ve motive olmak için neye gereksiniminiz olduğuyla ilgili önemli bilgiler verir. Bu veriler, enerji seviyenizi artırmanıza ve hayatınızı kolaylaştırmanıza olanak sağlayabilir. Mars pozisyonunuzu kolay bir şekilde tespit etmek için Mars burcu hesaplama uygulaması kullanmakta önemli derecede fayda vardır.

Jüpiter Burcum Ne? Jüpiter Burcu Hesaplama ve Bulma

Jüpiter’in haritadaki yerleşimi hakkınızda tahmin ettiğinizden daha fazla konuyla ilgilidir, algısal genişliğinizi ve bilinç düzeyinizi yükseltme yöntemlerini su üstüne çıkarır. Genişlemeyi sembolize eden Jüpiter genellikle diğer özelliklerinin yanı sıra yüksek miktarda doğruluk ahlakı da getirir. Jüpiter burcunuzu iyi derecede anlamanız, kendinize daha fazla şansı çekmenize yardım eder. Jüpiter’in hangi burçta olduğunu bilmenin değişik yolları bulunmaktadır. Çevrimiçi bir astroloji aracından yararlanarak tek tıklamayla Jüpiter’inizin konumunu zahmetsizce hesaplayabilirsiniz, tabiki doğuma ilişkin verilerinizi bilmeniz gerekir. Ayrıca web tabanlı Jüpiter transit tablosunu kullanarak tarihlerden de yola çıkabilirsiniz. Natal haritanız varsa Jüpiter’inizin bulunduğu pozisyonu bu şekilde de bulabilirsiniz. Şayet ne anlama geldiğiyle beraber bu yerleşime ayrıntılı bir şekilde bakmak isterseniz Jüpiter burcu tespit etme uygulamamızı kullanabilirsiniz.

Satürn Burcu Analizi ile Neler Öğrenebilirsiniz?

Bir doğum haritasında, Satürn’ün bulunduğu burç, kendi sınırlamalarımızı, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluk duygumuzu gösterir. Satürn burcu, sorumluluklarımızı nasıl yerine getirdiğimizi açıklayabilir ve bununla birlikte, aslında açıklayamadığımız ve hatta kişiliğimize ait olarak özümsediğimiz özellikleri de gösterir. Tüm gezegenlerin önünde seyreden Satürn, her bir burçta kabaca iki yıl altı ay geçirir ve başlangıç yerine geri dönmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman sürer. O ana Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir tür olgunluktur. Satürn’ün bu devri aynı yaştaki insanların benzer yaşam dersleri öğrendiği manasına gelir. Websitemizde bulunan Satürn burcu hesaplama sistemi yardımıyla Satürn’ün yer aldığı pozisyonu bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
elektronik sigara istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı