Strafor Köpük Mantolama Sistemleri Metpor Söve & Mantolama’da

Eps köpük strafor mantolama tipleri konforun iyileştirilmesine katkıda bulunabilir mi?

Neyse ki cevap evet.

Isı yalıtım sistemleri oldukları için konforu artırırlar: Günümüzde ısı yalıtımı yetersiz olan veya doğrudan olmamasından dolayı bazı evlerde yazın güçlü klima cihazlarının, kışın ise verimli ısıtma sistemlerinin kullanılması kesinlikle gereklidir. Gereken asgari konforu alamazdı.Bu konfor kaybını önlemek için evin içindeki ısının veya soğuğun çok çabuk kaybolmaması çok önemlidir. Strafor köpük dış cephe kaplama sistemleri, ısıl konforun iyileştirilmesine katkıda bulunan ve iç mekanda biriken ısıyı veya soğuğu binanın iç kısmına geri döndüren yalıtım panellerini bir araya getirerek bu enerji kaybını önler.

Dış cephe uygulama sistemleri oldukları için konforu da artırırlar: Montaj çalışmaları sırasında sahiplerine çok daha az zarar verdikleri için iç mekan uygulama sistemlerine göre çok daha az zararlıdırlar. Cephe dışına uygulanması, bu mantolama çeşitleri ile uygulama çalışmaları sırasında mal sahibi evinin keyfini çıkarmaya devam edebildiği için, konutun anlık yer değiştirmeleri, ek maliyetler vb. ile ilgili konfor kaybını öneyecektir.

Öte yandan, devamlılığı olan mantolama sistemleri oldukları için konforu artırırlar: Eps dış cephe kaplama panelleri, döşeme ve sütun kenarlarında olağan yoğuşma ve nem görünümünü önler.

Dış Cephe Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır?

Sürdürülebilir ısı yalıtım sistemleri olduklarından, içten mantolama sistemlerinde çok yaygın olan bu tür sorunları ortadan kaldırırlar. İçerideki olası yoğuşma ve nem görünümünün ortadan kaldırılması ile mekanlarda yaşayan insanların konforu artırılır. Aynı şekilde, bir cephenin farklı tekil noktalarına yönelik farklı aksesuarlardan oluşan çözümler olan dış cephe mantolama malzemeleri, uygulama çalışmaları sırasında zayıf çözümlenmiş noktalarda yoğuşma ve nem oluşması riskini ortadan kaldırır.

Kısacası, Metpor markalı mantolama levhaları, ev sahiplerinin konforunu ve esenliğini artırır, her ikisi de optimum konfora ulaşmanın anahtarıdır.Isıtma ve iklimlendirmenin sağladığı konfor, evde hayatı keyifli hale getirmemizi sağlıyor. Ayrıca ısı yalıtımı ile enerji tasarrufu sağlıyor ve giderleri azaltıyoruz. Mantolama, ısıtma veya iklimlendirme için kullanılan enerjiden %50’ye varan tasarruf sağlar.

Dıştan ısı yalıtım sistemleri, dış sıcaklığın iç ortama geçişini engelleyen sistemlerdir. Bu malzemelerin kullanımı ile yerleştirildiği mahfazalarda ısı geçişini önemli ölçüde azaltmak mümkündür. Böylece yazın dışarıdan içeriye ısı iletimini önemli ölçüde azaltırlar ve kışın aynısını ters yönde yaparlar, böylece ev veya korudukları alan soğumaz.

Binalar, dış hava sıcaklıklarına bu kadar maruz kalmayarak konforlarını önemli ölçüde artırır. Dıştan mantolama kullanımı ile binanın veya iklimlendirme tesisatlarının bakımı için kullanılan enerji tüketimi büyük ölçüde azaltılır. Yalıtımlı veya yalıtımsız bir binadaki enerji tüketimi farkı %50 oranında olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
elektronik sigara istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı